Charge-Amps

Charge-AmpsCharge-Amps laddboxar är designade och monterade i Sverige, gjorda i återvunnet aluminium eller plast och kompatibla med alla laddbara bilar av typ 2.


Deras focus ligger lika mycket på att utveckla hårdvara som mjukvara och har en omfattande molntjänst tillhörande deras laddboxar som möjliggör schemaläggning, styrning och kontrollering av laddningen.


Det finns 3 olika modeller att välja på, Halo, Dawn & Aura


Pris för Halo: 8995:- 

Pris på Dawn: 12495:-

Pris för Aura: 24495:-

Halo

Den smartaste tiden att ladda sin elbil är under tiden när den oftast står parkerad, där behöver du ha en fast installerad, pålitlig och effektiv laddbox. En HALO Wallbox.


HALO Wallbox är en av de minsta laddboxarna som finns på marknaden och den kommer med en fast kabel som gör att du lätt kan koppla in din bil utan att behöva ta fram en separat kabel varje gång.


Tillsammans med alla funktioner i den tillhörande molntjänsten kommer HALO Wallbox att bli ett perfekt komplement i din vardag med elbil.


Dawn

Charge Amps Dawn är en användarvänlig, intelligent och kraftfull laddstation byggd för framtiden – helt i linje med vår mission att kombinera teknologi med användarvänlighet för att utmana status quo och bryta ny mark.


Laddstationen, elegant designad av före detta Koenigseggs chefsdesigner Joachim Nordwall, är enkel att installera, enkel att använda och uppkopplingsbar mot Charge Amps Cloud och Charge Amps App. Det gör att ägaren kan ta full kontroll över laddningen och nyttja alla våra intelligenta lösningar. Charge Amps Dawn har också en kraftfull Linux-processor vilken kan hantera stora mängder data.


Aura

AURA är vår nya laddstation, designad av Joachim Nordwall, co-designer hos sportbilstillverkaren Koenigsegg. Den har två uttag som kan ladda 2 x 22 kW samtidigt.


Självklart går det att ställa in valfri laddström om man har en installation som inte klarar av den maximala strömstyrkan.

Självklart finns det stolpar, kablar mm som tillbehör.